Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

DFSK C35 Citytransporter

VAN EURO6

Prijs
13.879
Vakgarage van Marrewijk B.V.
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Afmetingen

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Nieuw in Nederland. Wanneer een werkbus gewoon een werkbus moet zijn. Dan is dit de beste en meest betaalbare oplossing. Met een laadruimte van 380x148x129cm en 1 schuifdeur heb je gewoon een ruime bus. Nu als introductie voor €15999,- EX.BTW / ExBPM RIJKLAAR (LET OP: PRIJZEN BEDRIJFSAUTO;s zijn EXCLUSIEF BPM) Ook als dubbelcabine leverbaar zie foto voor €17500,- ex.btw DFSK is onderdeel van DFM (Wereld 1 na grootste bedrijfswagenfabrikant en tevens eigenaar van Renault) en verkoopt wereldwijd meer dan 350.000 bedrijfsauto's per jaar. Deze auto's zijn zeker het overwegen waard. Kom snel voor meer info naar: Vakgarage van Marrewijk BV Dealer: DFSK Citytransporter Zuidwijk 16 2771 CC BOSKOOP (gemeente Alphen a/d Rijn) Nederland Kijk ook op : www.citytransporter.eu

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions