Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

DFSK C-serie

Twin wheels maxi load Alternatief voor Cabstar / E2200

Prijs
18.347
Vakgarage van Marrewijk B.V.
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Afmetingen

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Overig
Meer tonen
Extra informatie

De Citytransporter Maxi Load heeft een netto laadvermogen van 1640kg, Uniek in zijn klasse !!! Vakgarage van Marrewijk BV is dealer van DFSK bedrijfswagens welke in Nederland wordt geimporteerd door VIAM Automotive BV. DFSK (onderdeel van DFM , Dongfeng, Sokon 's werelds op een na grootste truckfabrikant) presenteert de nieuwe DFSK citytransporters. Lage prijzen en compromisloze kwaliteit zijn de motto voor de Suzuki gebaseerde technologie voertuigen. De sterke vraag naar eenvoudige, maar betrouwbare en betaalbare technologie heeft ons ertoe gebracht om DFSK op te nemen in ons assortiment. DFSK is de lichte vrachtwagen devisie van DFM (Dongfeng Motors) Groep. De DFSK Light Truck's voldoen aan de behoeften van onze klanten naar volle tevredenheid. Moderne technologieën en productie maken deze truck, s tot betrouwbare bedrijfsvoertuigen. De lage prijs in combinatie met een goede kwaliteit en de economie maken deze voertuigen een commercieel succes. Elk jaar worden ongeveer 350.000 auto's worden wereldwijd verkocht. De combinatie van Made in China en Made in Germany geven de trucks een stevige uitstraling. De 3-weg kieper en 4x4 onderdelen zijn ontworpen en getest en gemodificeerd in Duitsland voor de EU-markt.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions